Thursday, March 24, 2011

Nothing Interesting

Hey man. wat up..dis entry is all about myself.and better if u just dont read it because it is just my "repekan" only. so lately aku terase xde mood sgt sgt..even mmbe mmbe ajak buat bnde yg best like going to kuantan, or tgk merong mahawangse, but im just not in the mood.. sigh..

how is gonna be if im just like this, layan je prasaan x best ni n troskan dgn hidup aku cmni? be moody, and be lonely. is mylife goona be full of joy? adekah aku akn terlepas moment moment yg best besame rakan rakan.. of course la sengal.jgn jadi bodoh..cume aku xdpat menahan la..aku rase aku da kne penyakit kemurungan la.. mcm artis artis kne tu..smpai bunuh diri tu.. tp aku mntak jauh la.. ahhh..tulis kat blog ni da jadi mcm pelepas kekusutan. time kasih la kau blog..untung aku ade kau..dpt luahkan perasaan kat kau.. aku bkn pe.. manusia skang ni, xde lagi yg aku bole luahkn kekusutan aku kat die.. laen da skg..aku ni bkn lagi budak budak..btol x? haih

act aku tgh kusut psal pkir bout someone tuh..haih bkn pe.. aku ni kesiann.. aku juz harap kau dapat la trime kenyataan..yg lepas tu lepas laa..aku ni kawan ko je..aku paham aku ni mntak mcm mcm dari ko..tp xsemestinye ko kne ikot je ckp aku..aku ni manusia lemah.nafsu melebihi keperluan..ko kne la control jgk jgn nafsu pon melebihi keperluan..k? n aku mmg sayang kat ko.. ade sbb aku buat cmni kt ko..nnti aku akan bgtaw.. it is just for ur future.. if u keep on being like this, kau akan terlepas byk bnde.. erm xpela.. sem dpn ko myb da kat shah alam kn..so ko carik la kawan baru, or lupekan la aku..aku taw aku myb akn carik ko blk..time tu ko akan paham knp aku buat cmni..hmm aku bukan xnk kat ko..cume aku taknak perasaan tu jadi bosan dan smpai satu tahap ko ngn aku pon da menyampah.. aku penah kan ckp kat ko..kite seronok dulu..nnti da smpai mase baru serius..ok? hmm kau pikir la blk..x smestinye ko akan dapat kebahgiaan dan keseronokan dgn aku je..ramai lg yg bole bg kau bnde tu..ok? kite da matang..kau pon da bole kawin kot..hmm just jgn blog surrounding ko dari memberi ko kebahgiaan..jgn telalu pkirkan bout cintan..lagi dipikir lagi serabot..sudahnye aku pon jadi serabot.. sbb ko msti akn text aku or ape ape lah..kn? hm so aku harap ko dapat adapt la..x sume bnde ko nk ko akan dapat..n x sume bnde tu org bole ikot n dgr ckp ko.. jgn la,, "u jom g dinner?" patu expect aku konfem bole ikot..kadang kadang aku akn ckp je ok. n aku cancelkan last minit.sbb x smpai hati nk menolak awal awal tu.. mgkin care aku salah..aku bejanji bagai..tp tu je yg terbaik aku bole buat..bkn aku xnk kua ngn ko..tp kalo da ari ni kua, esk kua, luse kua, ari ari kua, jemu la..da jmpe ari ari ok la kn?haa ish pnjg pulak aku merepek ni..

erm pade kawan kawan..tolong la percaye yg aku single n aku xde sape sape skg.hati aku kosong dan cube korg carik bahan lain nk bahan aku..aku da muak k?haha k la tu je kot..nk layan perasaan ni jap byee..



1 comment:

  1. yela daus.......aku yg salah slu bhn ko.....hahaha

    ReplyDelete